Este vital monitorizăm în permanență țările în curs de dezvoltare cu scopul de a investi și a consolida legăturile de afaceri la nivel global. Firma de avocatură Hațegan Attorneys s-a alăturat rețelei globale IsFin ca partener exclusiv pentru cei interesați de oportunitățile oferite de piață românească în plină dezvoltare.

Profesorul Laurent Marlière, CEO IsFin, este încântat să anunțe parteneriatul cu Hategan Attorneys, o firmă de avocatură cu sediul în Timișoara, România, care este, de asemenea, membră independentă al Geneva Group International (GGI). Hategan Attorneys sunt specializați în M&A and Corporate Practice Banking, Finance & Private Equity, Real Estate, Construction and PPP Practice services. În plus, Fundația Hategan permite colaborarea cu proiecte sociale și comunitare din Timișoara și regiune.

Ioana Hațegan, Managing Partner, e încîntată de acest nou parteneriat: „Rețeaua IsFin a reușit să aibă o extindere foarte bună în Europa. În timp ce continentul este atrăgător pentru investitorii din Asia și Orientul Mijlociu, reușește să își întărească rețeua pe continent.” Ea mai declară: „Geografic, Timișoara este ușa către partea de est a Europei. În mod similar, Hațegan Attorneys deschide ușa către piața emergentă din Europa de Est. Economia dinamică a României oferă oportunități pentru investiții și dezvoltarea afacerilor atât în sectoarele economice tradiționale, cât și în cele noi.”

Integrarea IsFin se concentrează pe firme profesionale care au cea mai bună capacitate tehnică și viziunea de a gestiona investitori sofisticați din și către regiunea României. În acest scop, Hațegan este o firmă poziționată bine în zonă, doveding atenție la detalii, de la achiziționarea de terenuri, elaborarea și negocierea contractelor de achiziție și de întreprindere, pentru a ajuta investitorii străini interesați să achiziționeze acțiuni, companii sau oportunități de parteneriat românești. România oferă o creștere unică pe piața emergentă, iar firma de avocatură este un jucător consacrat pe această piață dinamică.

În România, Hațegan Attorneys înseamnă versatilitate, dinamism și excelență. Firma are o experiență de succes vastă, de la energia verde la dezvoltarea și producția de componente, de la imobiliare la sectorul IT. Sucursalele multinaționale din sectoare negociază piața românească cu îndrumarea lor. Există numeroase oportunități disponibile pentru investitorii inteligenți. Sub îndrumarea avocaților Hategan, regiunea reprezintă un climat de afaceri favorabil.

Despre IsFin

IsFin

IsFin este un consultant global activ în 75 de țări; acționează ca un facilitator de afaceri între est și vest și are o cunoaștere unică a piețelor din Orientul Mijlociu, Africa și Asia. Organizația este susținută de o platformă compusă din cele mai inovatoare și apreciate firme independente de drept, audit și contabilitate. Facilitează oferte, oportunități de investiții în afara pieței pentru investitori inteligenți.

Despre Hațegan Attorneys

Hațegan Attorneys este o firmă de avocatură independentă, cu servicii complete, situată în Timișoara, România. Din 2004 firma a oferit o gamă adaptată și integrată de servicii juridice. Adoptând o abordare pragmatică, bazată pe rezultate și angajamentul de a înțelege interesele comerciale ale clienților lor, hategan Attorneys a reprezentat interesele de afaceri ale diferitelor companii din regiune timp de 18 ani.