Hategan Attorneys este o firma de avocatură cu sediul central în Timișoara, dar care lucrează pe diferite proiecte în toată țara.

Fondată în 2004, firma de avocatură a crescut în fiecare an, iar acum are în componență o echipă dinamică și tânără de avocați care oferă o gamă integrată și adaptată serviciilor juridice în conformitate cu nevoile clienților care includ atât întreprinderi, cât și persoane fizice și organizații.

Ne distingem printr-o abordare pragmatică, orientată spre rezultate și prin angajamentul nostru de a înțelege interesele comerciale ale clienților noștri.

Mai mult de trei sferturi dintre clienții noștri sunt companii internaționale care intenționează să investească sau deja fac afaceri în România. Am reprezentat interesele clienților noștri în 25 de județe din țară. Vă punem la dispoziție servicii juridice în diferite domenii de practică care se adresează atât companiile românești, cât și celor internaționale.

Cu o experiența vastă internațională, dăm o mare importanță competenței noastră profesionale în diferite limbi străine de circulație internațională, combinată cu o sensibilitatea la diferite culturi juridice și comerciale. Avocații noștri au studii postuniversitare făcute la diferite universități din Europa și sunt fluenți în limba germană, engleză, italiană și franceză.

CSR

Echipa biroului de avocatură Hategan e implicată activ în diferite proiecte sociale și comunitare prin programele Fundației Hategan. Cred că doar implicîndu-ne și in această direcție putem contribui impreună la schimbarea pozitivă produsă la nivelul comunității. Unul dintre cele mai mari proiecte susținute este Balul Vienez de la Timișoara.

De asemenea, am susținut campania de distribuire de broșe „O floare de colț pentru o masă caldă” care a reușit să strângă fonduri pentru a asigura o masa caldă unui număr de 2200 de copii dezavantajați social.

Un partener constant al proiectelor noastre de CSR e fundatia United Way Romania cu care desfasuram diferite proiecte pentru copii.

Parte din politica de CSR a echipei Hategan Attorneys e consultanță oferită înfințării de asociații și fundații.