Pentru a marca 18 ani de activitate în zona de vest a României, Hategan Attorneys organizeazăo conferință internațională online despre viitorul afacerilor: `DIGITALIZARE: THE NEXT BUSINESS FRONTIER`. Vorbitorii principali sunt VIOREL PECA, Șeful Unității Servicii de Tranziție și Accelerare a Afacerilor din cadrul Comisiei Europene EIC, și Prof. Laurent Marliere, Președinte și CEO, IsFin - Consilier pentru Piețe Emergente, Belgia.

Inovația prin transformare digitală a devenit imperativă. Conferința își propune să abordeze modul în care companiile, de la start-up-uri la întreprinderi, se adaptează la acest nou ecosistem. Acesta va oferi o perspectivă dublă: perspectiva politicii conduse de Bruxelles și perspectiva est-europeană din piață.

Invitații includ nume din diverse sectoare economice:

  • KEVIN VAN TONDER, Director, Cognia Law, Africa de Sud
  • STEVEN VAN GRONINGEN, Fost Președinte și CEO, Raiffeisen Bank România
  • IOANA HATEGAN, Fondator & Managing Partner, Hategan Attorneys, România
  • EMILIOS MARKOU, co-fondator și director executiv, Hellas Direct, Cipru
  • MIHAI TATARAN, Director General, Avaelgo, Microsoft MVP pe Microsoft Azure, Director Regional Microsoft, România
  • IONUT TATA, AIceberg, Romania

”Viitorul aparține companiilor care pot face două lucruri: să se extindă la nivel internațional și să integreze digitizarea în modul în care funcționează. Suntem cu adevărat dornici să încurajăm sectorul de afaceri care urmează aceste tendințe. Acesta este motivul pentru care organizăm o conferință care dezbate aceste aspecte.” a declarat Ioana Hategan.

Conferința are loc pe 10 mai, între orele 10.00 – 13.30. Înscrierile se pot face pe site-ul conferinței: https://hategandigital.ro

Conferința este organizată de Hategan Attorneys (www.hategan.ro), una dintre cele mai mari case de avocatură din vestul României, și ContrActual (www.contractual.ro) o platformădigitală de gestionare a contractelor. Partenerul evenimentului este rețeua ISFIN care oferăconsultanță pe strategii de afaceri internaționale.