Geneva Group International este o alianță mondială de firme de contabilitate, consultanță și avocatură cu istorie si experiență care se angajează să ofere clienților soluții specializate pentru cerințele lor internaționale de afaceri. Pentru a realiza acest lucru, afacerile au nevoie de acces la experți profesioniști și abordabili în fiecare țară.

GGI reunește companii internaționale de consultanță independente împreună cu specialiștii lor din toate țările și domeniile de activitate importante. Prin alianța Geneva Group International a devenit posibilă obținerea de soluții informate pentru toate întrebările dvs. fiscale, juridice și economice la nivel mondial. Conexiunile noastre globale ne fac suficient de mari pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dvs. variate, dar și suficient de flexibile pentru a vă furniza un consultant personal.

GGI are 566 de firme membre cu 771 de birouri (și în creștere) din întreaga lume în 123 de țări (cifrele sunt actualizate în iunie 2017). Fondată în 1995, GGI ocupă locul întâi în lume ca cea mai mare asociație multidisciplinară a profesioniștilor și se situează pe locul 6 în top 25 de rețele și asociații la nivel global de către Institute of Chartered Accountants of England & Wales.

www.ggi.com


Hațegan Atorneys este nembru JuraForum, unul dintre cele mai mari site-uri de drept din Germania.


Global LegalTech Hub este o inițiativă care insumeaza diferite entități de business (profesioniști, startup-uri, companii, instituții și mediul academic) pentru a scrie viitorul unei noi industrii legale, bazată pe inovația tehnologică. GLH își propune să promoveze inovația, colaborarea și partajarea cunoștințelor în cadrul ecosistemului tehnologiei juridice. Oferă un spațiu pentru antreprenori și companii LegalTech pentru a-și expune produsele, a se conecta cu potențiali clienți și investitori și a accesa resurse și suport pentru afacerile lor.

www.hublegaltech.com