ALFA International

ALFA International este rețeaua globală de firme de avocatură independente. Din 2007, Hategan Attorneys este membru exclusiv pentru România.

Fondată în 1980 , ALFA International a fost prima rețea de acest gen și continuă să fie una dintre cele mai mari și puternice rețele juridice, cu 150 de firme membre din întreaga lume .

Misiunea ALFA International este de a oferi servicii juridice rentabile și de înaltă calitate, oriunde clienții noștri au nevoie de ele. Modelul ALFA International permite membrilor să își folosească experiența lor locală pentru a oferi soluții legale extrem de eficiente, de multe ori folosindu-se de înțelepciunea colectivă și experiența altor firme membre. Clienții ALFA International beneficiază de o rețea de firme de avocatură excepționale și de consilierilor de afaceri provenind din zone geografice diverse. Firmele noastre membre îndeplinesc standarde înalte pentru a face parte din rețeaua ALFA International și sunt respectate de către colegii lor în comunitatea juridică și de afaceri.

http://www.alfainternational.com/

 

Krieger

Din mai 2016, Hațegan Attorney și-a extins colaborarea pe plan internațional cu un parteneriat cu biroul de consultanță Krieger, situat în Frankfurt am Main. 

Biroul Hațegan se alătură celorlalți 13 parteneri internaționali ai consultanței germane, care provin din Europa precum Italia, Spania, Marea Britanie, Portugalia și Olanda, dar și din țări de pe alte continente, cum ar S.U.A, Hong Kong, Singapore și Tailanda. Biroul Hațegan este singura reprezentanță din Estul Europei. 

Această nouă colaborarea vine în întâmpinarea firmelor germane care intenționează să se extindă în Europa de Est, dar în aceeași măsură răspunde și cerințelor pieței din zonă unde activează un număr tot mai mare de firme internaționale. 

Înființat în octombrie 2008, biroul de consultanță Krieger oferă o gamă variată de servicii bazate pe un concept interdisciplinar de consultanță personalizat pentru nevoile clienților. Echipa este formată din 60 contabilii, consultanții fiscali și avocații, care includ 12 profesioniști acreditați. De asemenea, biroul se bazează și pe expertiza celor 14 parteneri internaționali din network-ul lor. 

http://krieger.eu/